Fondacioni DAUTI vazhdon edhe më tutje të p...

64355_10151416204134355_203125804_n

Fondacioni DAUTI vazhdon edhe më tutje të përkrah aktivitetet humanitare

by Admin

03 Jun 2013

Fondacioni DAUTI vazhdon edhe më tutje të përkrah aktivitet humanitare me të cilat synohet të ndihmohen familjet me status të rëndë social. Me këtë rast u shpërndanë dhjetë pako ushqimore dhe higjienike për familjet me gjendje më të rëndë sociale në fshatin Tanushevc dhe fshatin Brezë.
Vlen të përmendet se këtë projekt Fondacioni DAUTI e përkrahu si aktivitet i realizuar nga  Kryqi i Kuq- Çair.
Ky projekt është pjesë e programit të cilin e implementon Fondacioni DAUTI ‘Në ndihmë të atyre në nevoj’, dhe ky program do të vazhdojë akoma që të funksionojë si i tillë.

 

>> Kryqi i Kuq <<

Tags:

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*

Choose your language on web site
CLICK HERE